BELEDİYE'DEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Belediye'den öğrencilere kırtasiye yardımı

4+4+4 eğitim sisteminin uygulamada yol açtığı karmaşaya rağmen Kadıköy Belediyesi yeni eğitim ve öğretim dönemine en uygun kırtasiye malzemeleri ile Kadıköy'ün dar gelirli ailelerine eğitim desteği verdi.
Yeni eğitim sistemiyle bu yıl okula başlayacak öğrenciler için Kadıköy Belediyesi tarafından hazırlanan ve içinde defterden kaleme bir öğrenci için gerekli tüm kırtasiye malzemelerinin bulunduğu 660 çanta seti, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı  kanalıyla öğrenci belgesi getiren ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yaptığı yardım çalışmalarına aralıksız devam eden Kadıköy Belediyesinin , 5-6 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştirdiği eğitim desteği ile çanta setlerini alan çocuklar çok mutlu olurken aileler de katkılarından dolayı Başkan Av. Selami Öztürk'e teşekkür etti.